Personeel huisvesten

Huisvesting voor arbeidsmigranten

De invulling van de arbeidsbehoefte vergt in de huidige tijd voor de agrarische sector een professionele aanpak. Bedrijven wensen meer grip te krijgen op de arbeidsmarkt. Doormiddel van goede en moderne huisvesting kan een bedrijf zich als aantrekkelijke werkgever positioneren, en hierdoor een voorkeurspositie toebedeeld krijgen door arbeidsmigranten in tegenstelling tot andere agrarische bedrijven in de regio. Op deze manier kunt u de behoefte van uw werknemers voorzien.

De moderne huisvestingsaccommodatie  Stay at Cox biedt tevens huisvesting aan voor derden. Werkgevers en uitzendbureaus die tijdelijk arbeidsmigranten werk gelegenheid bieden, kunnen het verblijf van hun personeel uitbesteden aan huisvestingsorganisatie Stay at Cox.

Stay at Cox biedt een kwalitatief hoogwaardige huisvestingslocatie, welke voldoet aan moderne eisen en beschikt over alle gewenste faciliteiten en voorzieningen. Tevens wordt voldaan aan het SNF-keurmerk.

Stay at Cox ontzorgt werkgevers volledig rondom de huisvesting van arbeidsmigranten en het beheer van de huisvesting. De hoogwaardige huisvestingslocatie biedt uitstekend wooncomfort tegen acceptabele tarieven, waardoor werkgevers kunnen profiteren van een tevreden, en gezonde medewerkers!

Heeft u interesse in het huisvesten van uw arbeidsmigranten bij Stay at Cox? Neem dan direct contact op!