Stay at Cox

Stay at Cox exploiteert een moderne en kwalitatief hoogstaande huisvesting voor arbeidsmigranten. De huisvestingsaccommodatie voldoet aan moderne eisen en beschikt over alle gewenste faciliteiten en voorzieningen om een aangenaam verblijf te garanderen.

Stay at Cox is gelegen aan de Tienrayseweg 18 in Horst. De huisvestingsaccomodatie bestaat uit een tweetal gebouwen. De gebouwen zijn opgedeeld in 19 wooneenheden, elk geschikt voor 6 personen.  Daarnaast bevindt zich nog een receptie op de huisvestingsaccommodatie waar bewoners terecht kunnen met vragen.

Elke wooneenheid bestaat uit twee tweepersoonsslaapkamers en twee éénpersoonsslaapkamers, een keuken, douche, toilet, en een wasmachine. De huisvestingsaccommodatie wordt gekenmerkt door zijn hoge privacy gehalte, moderniteit en een huiselijke sfeer. Er zijn geen gezamenlijke ruimtes aanwezig.

De dichtstbijzijnde supermarkt ligt op 2,3 kilometer en het centrum op 2,5 kilometer. Daarnaast is Stay at Cox gelegen vlakbij de A73. Alle faciliteiten zijn met gemak per fiets te bereiken.

De hoogwaardige huisvestingsaccommodatie biedt uitstekend wooncomfort tegen acceptabele tarieven, waardoor werknemers tevreden en gezond kunnen verblijven in Nederland.

Certificeringen

Stay at Cox voldoet aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten en heeft daarvoor het Certificaat Stichting Normering Flexwonen behaalt. Onze huisvestingslocatie wordt jaarlijks gecontroleerd om aan deze eisen te voldoen. Doormiddel van de SNF-certificering geven wij partijen die te maken hebben met huisvesting van arbeidsmigranten (werkgevers, werknemers, gemeenten) zekerheid dat de huisvesting van arbeidsmigranten op orde is.