Service

Service en beheer
Moderniteit
Ligging
Privacy

Privacy

Stay at Cox biedt een- en tweepersoonskamers aan. Daarnaast zijn er geen gezamenlijke ruimtes, en zijn de accommodaties ingedeeld voor 6 personen. Er is bewust gekozen om grote slaapkamers te creëren in verhouding tot het leefgedeelte zodat de privacy voorop staat. Elke slaapkamer heeft een eigen bank/fauteuil. Het is mogelijk om een gewenste  kamergenoot/huisgenoten kenbaar te maken, hiermee zal waar mogelijk rekening gehouden worden.

Moderniteit

De huisvestingsaccommodaties hebben een moderne en huiselijke inrichting. Elke accommodatie beschikt over een luxe keuken en sanitaire voorziening, incl. wasmachine.

Service en beheer

De huisvestingsaccommodatie wordt door parkmanagers beheert, welke 24/7 aanwezig zijn op de locatie. De parkmanagers zorgen voor goede informatievoorziening, en zijn verantwoordelijk voor het welzijn van de bewoners. Zij bieden ondersteuning en begeleiding aan bewoners bij aankomst, tijdens het verblijf en bij vertrek. Bij Stay at Cox gelden heldere regels, waarop parkmanagers toezien op de naleving hiervan.

Ligging

Stay at Cox is gelegen aan de A73. De dichtstbijzijnde supermarkt  ligt op 5 minuten fietsen en het centrum van Horst is gelegen op 10 minuten fietsen. In het centrum van horst bevinden zich twee Poolse supermarkten en een pools uitgaanscentrum. Daarnaast is er de mogelijkheid om op zondag een Poolse kerkdienst bij te wonen. Ook vindt er 2 wekelijks een carbootsale plaats welke erg populair is.